Hoeveslagerij

Geportioneerd in de diepvriezers in de hoeveslagerijEen greep uit het aanbod van onze hoeveslagerij

 

 

 

Ons vlees

Wij zijn een echte hoeveslagerij. Wij verkopen enkel varkensvlees en kip van eigen hoeve en van zeer hoge kwaliteit. Onze varkens worden allen op de hoeve gekweekt, de kippen als dagkuikens aangekocht en allen gevoederd met zelfgemaakt voeder, zonder antibiotica of groeibevorderaars.
We verwerken en kruiden ons vlees op een heel eenvoudige manier, nog zoals in de tijd van toen.

We gebruiken een eenvoudige kruidensamenstelling van zout, peper en nootmuskaat. Moderne mixen, smaakversterkers, kleurmiddelen, binders en bewaarmiddelen zullen wij niet toevoegen. Deze eerlijke manier van werken is waarom u kiest voor een hoeveslagerij.
Ook toevoeging van water in het gemalen vlees, om de massa en de kassa te verrijken, is bij ons uit den boze. Daarna maken we het vlees diepvries klaar en verpakken we het vacuüm verpakt naar de keuze van de klant. Nadien wordt het bewaard in een koelcel tot de klant het komt afhalen.( zie “foto’s”)
(Lees meer over het productieproces in de rubriek “ons verhaal”)

Hoe werken wij?

We slachten alle 14 dagen op de hoeve. Indien de klant een week voor de slachting bestelt, kan hij het vlees vers afhalen, vacuüm verpakt naar zijn keuze. Bestelt u niets, dan kan u vlees kiezen uit de diepvrieskast waarin een heel assortiment geportioneerd aangeboden wordt.

(Onze jaarplanning vindt u terug op de “slachtkalender”)